Våra tjänster till privatpersoner

Är du drabbad av utmattningssyndrom och långvarig stress eller känner att du är i riskzonen? Eller vill du bara vara proaktiv och ta kontroll över din hälsa? Vi är stolta över att presentera vår nya tjänst - en innovativ analys av en ny blodmarkör för att du ska kunna se hur din hälsa utvecklas, samt erbjuda dig insikter för att stödja en bättre återhämtning.

Ansvarsbegränsning: Resultaten från våra analyser ska inte användas för självdiagnostik eller som en definitiv indikator på din hälsa. Det är viktigt att komma ihåg att det inte går att fastställa om man är frisk eller sjuk endast genom ett blodprov. Denna analys är endast avsedd att ge ytterligare information om din hälsa och bör användas tillsammans med råd från kvalificerade medicinska experter. Vi på FBMLab jobbar nära med vår samarbetspartner NEM Health där du kan konsultera en läkare och vända dig till om du önskar få medicinsk hjälp.

Blodanalyser

NeuroEVs

Pris: 2 500 kr per tillfälle

Vår innovativa NeuroEV-analys hjälper dig att övervaka nivåerna av NeuroEVs som kan läcka från hjärnan till blodet. Förhöjda värden kan ses vid tillstånd som utmattningssyndrom, depression, långvariga infektioner (t.ex. COVID-19) och vissa neurologiska sjukdomar. Genom att förstå dina resultat och kontinuerligt övervaka dina nivåer över tid, kan du ta kontroll över din hälsa och agera i tid.

Introduktionssamtal

Vi inleder med ett introduktionssamtal för att förklara och gå igenom vår tjänst. Samtalet är på 30 min och helt kostnadsfritt och du bestämmer själv sedan om du vill gå vidare med tjänsten. 

Provtagning

Väljer du gå vidare bokar du en tid för provtagning. I samband med bokningen får du en egen personlig journal sida där du och FBMLab har kontakt på ett säkert sätt. I detta steg sker även betalning för tjänsten. 

Resultat

Vi analyserar dina prover och återkommer med en rapport inom 1 vecka samt vart du kan vända dig ifall du vill ha medicinskt rådgivning.