Upptäck din unika NeuroEV-profil!

Pris: 2 500 kr (ink moms) per tillfälle

NeuroEV-analys för bättre hälsokontroll
NeuroEVs är små vesiklar som frigörs från hjärnceller vid påverkan som tex. aktivering eller skada. Studier visar att förändringar i NeuroEV-nivåer kan ses vid olika hälsotillstånd, som utmattning, depression och långvariga infektioner.
FBMLab - din partner för personlig hälsokontroll
Med FBMLab kan du som privatperson enkelt övervaka dina NeuroEV-nivåer. Vi erbjuder blodprovtagning och analys av NeuroEVs, som ger dig en personlig och unik biomarkörsprofil. Genom att följa din profil över tid (rekommenderat var 3:e/4:e månad) får du en mer detaljerad bild av din hälsa och din NeuroEV profil. 
Enkel provtagning och snabba resultat
Vi tar cirka 5-10 ml blod per provtillfälle (1-2 blodrör). Efter analysen får du ett skriftligt svar och utlåtande om dina NeuroEV-nivåer.
Medicinsk bedömning vid behov
Om dina nivåer är höga rekommenderar vi dig till vår samarbetspartner NEM Health (Nordic Executive Medicine) för vidare medicinsk bedömning. 
Viktigt att veta
NeuroEV-analysen är ett komplement till din hälsokontroll och ska inte användas för självdiagnostik. En mer representativ bedömning av ditt tillstånd uppnås genom att följa värdena över tid. 
Investera i din hälsa - upptäck din NeuroEV-profil med FBMLab idag!
  • NeuroEVs
  • Personalized laboratory medicine

Boka ditt nybesök

Här nedan kan du boka ditt förta besök hos FBMLab för provtagning samt analys av ditt prov